Episod baru boboiboy minggu hadapan

boboiboy Episod baru boboiboy minggu hadapan

Setelah asik tengok siaran ulangan aje. Minggu depan kita dah boleh tengok episod yang terbaru. Tak sabar pulak nak tengok ape perkembangan karektor dalam cerita ni. Dari entry terbaru yang aku baca kat blog Boboiboy macam tiga episod sahaja. Jadual Siaran adalah seperti berikut:

Episod 5: 3 Julai 2011

Episod 6: 10 Julai 2011

Episod 7: 31 Julai 2011

Tapi aku rasa ade 4 episod kali ni. Mungkin episod 8 seminggu lepas tuh lah. Baki 5 episod lagi pada cuti sekolah hujung tahun ni.

Secara jujurnya, aku memang tak gemar bila Boboiboy dipecahkan sikit2 ni. Boleh mengurangkan minat untuk menonton atau menjadikan lupa untuk menonton. Biasanya kalo anime 13 episod akan dihabis kan terus. Anime yang gah seperti Naruto, One Piece and etc pun setiap minggu ditayangkan. Mungkin tahun hadapan boleh menambahkan lagi produktiviti. icon smile Episod baru boboiboy minggu hadapan

Sementara tuh boleh layan promo untuk episod Julai ni.

Adeh. Bila tengok video ni baru perasan ade komen dari pihak Animonsta. Bkn minggu depan sebenarnya, tp start 10hb Julai.

animonsta komen Episod baru boboiboy minggu hadapanPS: Lambat lagi la mau layan Boboiboy ni.

Be Sociable, Share!
  • more Episod baru boboiboy minggu hadapan

2 thoughts on “Episod baru boboiboy minggu hadapan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>